Uusliberalismia

Kaikki blogit puheenaiheesta Lehdistön kriisi

Hermoyrkky ja tunnekuohu - Miksi asiantuntijoita ei kuunnella

 

Suomessa on erittäin korkeatasoista osaamista ja tutkimusta kemiallisen sodankäynnin suhteen. Meillä tunnetaan ja osataan siis myös hermomyrkyt. Erittäin hyvin ja valtuutetusti. Mutta ei se tunnu kiinnostavan lehdistöä, poliitikkoja eikä somekoheltajia.

On varsin mahdollista että Britanninan hermomyrkkykriisin yhteydessä myös Suomi osallistuu näytteiden tutkintaan. Se tietenkään ei ketään kiinnosta, koska politikka ja poliitikoiden puheet kiinnostavat enemmän.

Taas natsit

Tämän päivän (5.9) Iltalehti tietää kertoa, että irlantilaisen Whyte's:in huutokauppakamari myy natsien vessapaperia. Itse uutinen ei kiinnosta pennin vertaa, mutta ainakin minua kiinnostaa se, onko Iltasanomilla ja Iltalehdellä joku “natsi” -toimittaja, joka päivästä toiseen löytää natsiaiheisia uutisia. On natsien kultajunaa, on natsien aseita, on natsien autokuljettajia, sihteereitä, vartijoita. Mistä ihmeestä uutisia oikein sikiää, onko joku eurooppalainen tai suomalainen trollitehdas, joka niitä pusaa.

Helsingin Sanomien entinen päätoimittaja myöntää vainon perussuomalaisia kohtaan

Verkkouutisten Kasperi Summasen haastattelussa entinen Helsingin Sanomien ja Maaseudun Sanomien päätoimittaja, nykyinen Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja nostaa lehdistön punavihreän kuplan koko kansan silmien eteen.

Pentikäinen kertoo muun muuassa seuraavasti:

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä