Uusliberalismia

Kaikki blogit puheenaiheesta Hermomyrkky

Yulia Skripal on puhunut ensimmäistä kertaa

"Isä on kunnossa ja minä tulen kotiin".

Hänen isänsä ja entinen vakooja Sergei Skripal, 66, on myös kunnossa, vaikka aivan varmasti tappava myrkky, eli novichok tappaa. "Vain tippa, eli 10 milligrammaa hermomyrkkyä ihmisen iholla tai hengitysteissä riittää tappamaan ihmisen", tiesi eräs suomalainen kertoa suomalaisessa uskottavassa mediassa. Uskottavat levitti ensin totuutena, että myrkkyä oli käytetty auton ilmastoinnin kautta, matkalaukussa, koti-ovella ja vaikka missä. Totuutta ei tiedä edes Suvi Lindenin partneri ja sittemmin kuollut asekauppias.

Koostettu TOTUUS: TAPAUS SKRIPAL

Entinen venäjän upseesi ja kaksoisagentti Sergei Skripal myrkytettiin hermomyrkyllä Brittein Salisburyssa 4.3.2018. Myös hänen tyttärensä sai hermomyrkkyä mutta ilmeisesti pienemmän annoksen ja on hyvää vauhtia toipumassa. Sergei Skripal lienee yhä sairaalahoidossa, todennäköisesti nukutettuna ja Atropiinitiputuksessa. Mahdollisesti hänelle on tehty verensiirtokin ("verenvaihto").

Novichokia myytiin rikollisille 1500 dollarin hintaan - Ja myös Viroon

Hyvää pääsiäistä kaikille. Novichok on tappava hermomyrkky, ehkä maailman tappavin. Viime aikoina olemme kuulleet siitä ja sen käytöstä todella paljon, ja tulemme luultavasti kuulemaan siitä vielä paljon lisää.

Juuri nyt MTV uutisoi että yksi myrkyn kehittäjistä myi sitä aikoinaan rikollisille 1500 - 1800 dollarin hintaan per putkilo,  ja piti kotonaan aina muutaman putkilon käsikauppavarastoa.

Minulla ei ole aavistustakaan siitä mikä Novichokc-hermomyrkyn ja Britanniassa tehdyn iskun kohdalla on totta ja mikä tarua.

Jätän asian päätettäväksenne.

Salisburyn hermomyrkky-isku oli terroriteko joka herättää lisää kysymyksiä

 

Kriittinen lukija kysyi, mikä edellisen blogini tarkoitus oli.  Se käsitteli aihetta nimeltä Salisbyryn myrkytysmurhaisku, Skripal case eli Skripalin tapaus, tai Britannian viimeisin terrori-isku, ihan miten vain haluamme sitä nimittää.  Sekä mm. Suomen toimenpiteitä tapahtuneen tiimoilta.

*

Vastaan esittämällä muutamia kysymyksiä:

Miksi Britannia toimi niin kuin toimi?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä