Uusliberalismia

Viva Las Vegas

Ainoalta Las Vegasin käynniltäni jäi muistoksi parkkisakko. Karkasin sitä aavikolle eikä siitä kuulunut ikinä mitään. Se oli sitä aikaa se.

Sain hetki sitten Las Vegasista tekstarin, joka ei liittynyt Nokiaan mitenkään. Vegas ja Elvis toivat mieleen Gracelandin ja Martin Luther King-museon.

Mihin tämä juttu on menossa? Ei yhtään mihinkään.

Pitäisi ehkä aloittaa alusta, mutta jatketaan tästä. Pekka Siikala kyseli, milloin kävin viimeksi huollossa, ja se on itse asiassa ihan hyvä kysymys. Toimettomankin pitää ladata patterinsa jotenkin. Netissä riitely tuntuu ihan hyvältä keinolta purkaa turhautuneisuutta, mutta ei se sitä välttämättä oikeasti ole.

Välillä sitä kaipaa toimistoa, jossa on alaisia ja kahviseuraa. Ja sitä pitkää lukua tiliotteessa. Vapautta lähteä vaikka Memphisiin tai Wyomingiin. Mutta joo, palataan vaan Guggenheimiin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Pertti Metsä

Sinulta on vielä kokematta kurssejen kahviseura ja mitätön luku tiliotteessa. Älä huoli, ehkä sekin päivä tulee ja olet jälleen kokemuksia rikkaampi. Ilman Pajunheimia.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Kurssien kahviseura on koettu. Varsinkin Talentgaten kurssit akateemisille työttömille olivat oikeasti hyviä. Työttömät passitettiin komeasti Brysseliin ja Tallinnaan!

Pertti Metsä

Mutta et tainnut työllistyä. Olisit mennyt kunnon rasvarikurssille, murhamiesten ja muiden rappareiden sekaan. Olisi muitakin muistoja kuin parkkisakko.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Voi olla. Mutta kuluu se aika näinkin.

Käyttäjän juhavaananen kuva
Juha Väänänen

Hauskinta Brysselissä oli stand-up koomikko Caj-Göran A. Stubb ja hänen yhden miehen verbaali ripulisirkus.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Voi voi, Siikalan Pekka heitti minulle oikein hyvästit. Niin kuin minä jutussani Las Vegasille, mikä oli kylläkin vahinko. Siikala oppii aikanaan, ettei ilkeily johda mihinkään. Se kertoo vain ilkeilijän luonteesta eikä vie keskustelua eteenpäin.

Siikala ja monet muut täällä yrittävät purra Herliniä lahkeesta sen sijaan, että katsoisivat ympärilleen vaikka lähikaupassa. Esimerkiksi iltapäivälehtien uutisoinnista keskustellaan hyvin harvoin. Mutta kuten siikalat hyvin tietävät, vaaliraha on kolmannen luokan asia lehdistön puolueettomuuden kannalta.

Pertti Metsä

Ehkä se johtuu iltapäivälehdistä. Tänään oli etusivulla, että kevät tulee aikaisin. Haluaisitko moista keskustelua laadukkaaseen foorumiimme?

Mutta perustetaan Pekka Siikalan bännäämät tukiyhdistys. Voivotellaan vertaistukena toisillemme, että voi voi ( kuin Lauri Gröhn), että voi kun ei pääse Pekan blogiin pilkattavaksi.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Itse asiassa haluaisin. Ei se kiveen kirjoitettu ole, että lähikaupan pitää tarjoilla tuota lokaa asiakkailleen. Tänä päivänä lehti voidaan toimittaa missä vaan ja painoksen voi vaikka itse jakaa pienelle alueelle.

Siihen lehteen voisi yrittää ostaa kirjoituksia Siikalalta, onhan hän kiistatta Uuden Suomen tunnetuimpia kirjoittajia. Aavistan, että hän on käynyt täällä blogissani kurkkimassa, mutta välillämme vallitsee kai nyt mykkäkoulu. Suomalaiset ovat niin herkkänahkaista ja epäluuloista kansaa, ettei bisneksen teosta tahdo täällä tulla mitään.

Aki Häkkilä

Riippuu kai bisneksestä, mutta on paljon niitäkin, joita vaivaa menestyvän yrittäjän tuloerot omiin tuloihinsa nähden.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset