Uusliberalismia

Halla-aholta vaadittava vastauksia populistien yhteishankkeista

Italian Venäjä-mielinen varapääministeri ja populistijohtaja Matteo Salvini on kutsunut eurooppalaisia hengenheimolaisiaan koolle ensi maanantaiksi Milanoon. Persujen puheenjohtaja Jussi Halla-aho ei suostunut eilen kommentoimaan tätä asiaa Uudelle Suomelle mitenkään, ei edes sitä, ovatko persut saaneet kutsua tuohon kokoukseen.

Media saa nyt luvan terästäytyä. Halla-ahon ylimielinen heitto ei riitä vastaukseksi. Kysymyksen välttely kertoo siitä, että vähintään kulissien takana on menossa jotain hämärää.

Kansalla on oikeus tietää, mitä populistit suunnittelevat eurooppalaisten pään menoksi. Eurovaalit pidetään toukokuun lopussa.

Salvini jäi äskettäin kiinni salaisen vaalirahan junailusta puolueelleen Venäjältä. Salvini perusti jo vuosia sitten "Putinin ystävät"-ryhmän Italian parlamenttiin.

Halla-aho veljeili Salvinin kanssa Twitterissä italiaksi vuosi sitten, onnitellen tuota putinistia vaalivoitosta. Salvini on jo pitkään puuhannut populistien eurooppalaista yhteisrintamaa EU:n Venäjä-pakotteiden purkamiseksi. Halla-ahon persut ovat olleet mukana näissä neuvotteluissa, Timo Soinille Salvini ei kelvannut.

Halla-aho on paljastunut meneillään olevassa vaalikampanjassa Euroopan säälimättömäksi viholliseksi. Hän sanoo, ettei juuri nyt aja Suomen eroa EU:sta, mutta haluaa romuttaa yhteismarkkinoille elintärkeän työvoiman vapaan liikkuvuuden. Tuon tason tietämättömyys ja välinpitämättömyys taloudesta kun valjastetaan Vladimir Putinin tarkoitusperiä ajamaan, voivat tulokset olla karmeita.

Mikrofonia tarjotaan Halla-ahon eteen toivottavasti jo tänään Eurooppalaisen Suomen ja Uuden Suomen vaalipaneelissa Tampereella.

https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/276606-matteo-salvini-kutsui-euroopan-aarioikeiston-koolle-jussi-halla-aho-emme-ala

https://twitter.com/Halla_aho/status/970614647496761345

http://jounisnellman.puheenvuoro.uusisuomi.fi/270107-italian-populisteille-salaista-vaalirahaa-venajalta

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (66 kommenttia)

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

"Far-right parties from as many as 20 countries are understood to be invited to the event in Milan" - pitäisin erikoisena, jos persuja ei olisi kutsuttu tuohon salaperäiseen kokoukseen. Siitä ei ole etukäteen tihkunut juuri mitään tietoja.

https://www.irishtimes.com/news/world/europe/itali...

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Eivät perussuomalaiset kuulu oikeistolaisten kokouksiin. PS on vasen-oikea-akselilla katsottuna aika tarkkaan keskellä. Tuskinpa heitä on siis kutsuttukaan.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Olen aika varma, että hämmästyt.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Erkki Tuomiojalta, josta tullee Suomen seuraava ulkoministeri, olisi vaadittava selvitystä kontakteistaan Putinin Venäjään.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Tiitisen lista tulisi julkaista myös.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Hankala aihe, kun viette keskustelua sivuraiteelle? Tiitisen lista pitäisi julkaista ensi tilassa, mutta juuri nyt - eikä viidestoista päivä - toimittajien pitäisi nuuskia persujen salattuja yhteyksiä Salviniin ja esimerkiksi Marine Le Peniin, joka on tässä juonessa mukana ja joka on hänkin venäläisten rahoittama.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen Vastaus kommenttiin #10

Jos vain media jotain löytää, niin ihan varmasti julkaisee. Persut kun eivät varsinaisesti ole valtamedian suosiossa.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman Vastaus kommenttiin #11

Tämä kiinnostaa minua sen verran, että lähetin Halla-aholle äsken sähköpostia. Soitan kännykkään, jos ei vastausta kuulu.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Kansalla on oikeus tietää, mitä populistit suunnittelevat eurooppalaisten pään menoksi."

Komissio on tuhonnut Eurooppaa jo kymmeniä vuosia mitä älyttömimmillä direktiiveillä ja muilla järjenvähäisillä ideoilla. Erinomaista kun saadaan järkeä tähän touhuun, eiköhän näistä tiedoteta kun saadaan päätöksiä.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Tästä Corriere della seran jutusta olen ymmärtävinäni, että "suomalaisia" on tulossa Milanon kokoukseen. Italiaa en kyllä kauhean hyvin osaa.

https://www.corriere.it/politica/19_aprile_04/mari...

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Jouni,en kylläkään löydä tuosta linkin kirjoituksesta mainintaa jotta suomalaisia on menossa "palaveriin". Sitä paitsi ei kai tuo kokoontuminen olle muuta kuin keskustelua siitä voiko eri maiden eri puolueista muodostaa eu-parlamenttiin oman suuremman ryhmän kuin nyt on. On muutama ryhmä, jotka ajavat osin samoja asioita.

Jouni, miten ihmeessä tällainen muodostamisyritys samaan eu-parlamenttiryhmään poikkeaa muiden ryhmien muodostamispyrkimyksistä? Samaahan on yrittänyt Macron La République En Marche-puolueen kanssa jo aiemmin eli muodostaa omanlaisensa ryhmän eri maiden samanmielisten kanssa, joka taisi epäonnistua ollen nyt puolueensa kanssa menossa Alde-ryhmään.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

"Perché le varie delegazioni del gruppo “Europa delle Nazioni e delle Libertà” al Parlamento europeo, che comprende il Rassemblement National, la Lega e altri, hanno dato a Matteo Salvini il compito di rappresentarle alla conferenza di Milano, dove ci saranno forze danesi e finalndesi che non sono ancora nel gruppo Enl»." - "finalndesi" on tuossa väärin kirjoitettu, pitää olla "finlandesi."

Le Pen puhuu tuossa jutussa "yhteisestä eurooppalaisesta kampanjasta," kyllä suurta yleisöä Suomessakin varmaan kiinnostaa, millainen se on. Halla-aho jätetään Suomessa marginaaliseksi leukojensa louskuttajaksi, mutta tässä voi tarjoutua mahdollisuus olla osa jotain suurempaa.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah Vastaus kommenttiin #16

Niin, ei kaiketi kyse ole sen kummenmmasta kampanjasta (paremminkin yhtenäisestä eu-ryhmän muodostamisyrityksestä) kuin mikä oli mainitsemastani Macronin yrityksessä. Eu-parlamentissa on vaikuttavuus asioista esittämisessä ja päättämisessä suurempaa mitä suurempi ryhmä on. Näin on ollut ja tulee olemaan.

Et kai pelkää, että edustamasi puolueen sdp:n eu-ryhmä menettää eu-vaalien jälkeen vaikutusvaltaansa Salvinin mahdollisesti kokoon saamalle yhtenäiselle ryhmälle?

Jouni, pelko pois, sillä jäsenmaiden kansalaiset kertovat vaaleissa tahtotilansa unioniin.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman Vastaus kommenttiin #18

Jos kansa haluaa Salvinin putinistit valtaan, niin se on tietysti heidän oikeutensa. Konservatismi, "perhearvot" ja "turvallisuus" myyvät tietysti myös Suomessa.

Käyttäjän TimoHietanen kuva
Timo Hietanen

Suosittelen vierailua Helsingin Lähi-itäkeskukseen. Kertoo oleellisen
karulla tavalla, mikä EU:n sisällä ei toimi. Demarit voisivat kysyä
tarkempia tietoja Angela Merkeliltä, joka totesi jo 2010, että moni-
kulttuurinen Saksa on täysin epäonnistunut ajatus. Kyseenalaistatteko
rautakanslerin ajatuksen ? Myös Ranskan ja Brittien pääministeri ovat
kompanneet Angelaa lähes identtisillä lausunnoilla? Missä vaalipaneelissa
Rinne on tuonut selvästi esiin Demarien maahanmuuttopolitiikan nykykannan ?
Demarit ovat kyllä selvästi tuoneet jo esille sen, että teidän hallitus-
vastuunne aikana verottajan kädet puuttuvat jo lihapullienkin syöntiin.
Miljardeja lisävelkaa, jotta Suomen ulkopuolisen maailman hyväntekijän
titteli säilyisi? Missä välissä vanhustenhoito saadaan sitten kuriin, kun
se ei oikein ole onnistunut silloinkaan, kun Demarit olivat vuosikymmenet
veturina? EU:n munattomuus tuli loistavasti esille 2015 pakolaisinvaasion
johdosta. Nyt tuota salvokukkoa yritetään elvyttää ja kiillottaa miljardeilla.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Välillä hiukan hirvittää, kuinka paljon Rinne aikoo nipsaista lisää pienistä pääomatuloistani. Mutta jos se menee monikulttuurisen Suomen rakentamiseen, niin kyllä sen kestää!

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

Eli juuri Itäkeskus on Helsingin mallikaupunginosa, jos päätösvalta on Sinulla ja puoluetovereillasi?

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman Vastaus kommenttiin #53

Mallikaupunginosa pääkaupunkiseudulla on meidän monikulttuurinen Leppävaaramme. Meillä on vähän persuja, erinomainen nepalilainen ravintola ja al-Isklah moskeija!

Käyttäjän KystiHonkala kuva
Kyösti Honkala

Eiväthän persut käytä älyllisiä argumentteja. Purran ja kumppaneiden suoltama putoushokemien tasoinen kuoromölinä riittää.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

EU-parlamentti tulee muuttumaan radikaalisti ensi kesänä, kiihkofederalistit väistyvät takavasemmalle ja demokratia saa jalansijaa EU:ssa. Vaaleilla valitsematon komissio tulee vielä jatkamaan ongelmia, mutta kyllä sekin tulee nörtymään demokratian edessä ennemmin kuin myöhemmin.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Makkoselta näyttää usko menneen! Tähän saakka Makkonen on väittänyt vuodesta toiseen, että EU hajoaa aina seuraavien parin vuoden sisällä.

Käyttäjän mhatakka kuva
Markku Hatakka

Vai oikein vaadittava! Kas kun ei käskettävä/pakotettava kertomaan...

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Jokos maailman "persuilla" on oma "bilderperkki"?

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

"Since forging an unlikely coalition with Di Maio in June last year, the 46-year-old firebrand has become the dominant force in Italian politics and the leading light among a new generation of nationalists from across the European Union who’ll meet in Milan on Monday. They’ve targeted May’s EU parliamentary elections as a chance to tear up the bloc’s debt rules, get a grip on the European Central Bank and start a rapprochement with Russia."

https://www.bloomberg.com/news/features/2019-04-05...

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Suojelupoliisi on varmasti kiitollinen Jouni Snellmanilta saamastaan vihjeestä.

Aika näyttää, jääkö Halla-aholta vaalipäivänä vaalitulosten seuraaminen kokonaan väliin Ratakadun sellissä.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Italian poliitikot ovat pari viikkoa sitten pysäyttäneet yhden Salvinia koskevan rikostutkinnan, mutta kyllä miettisin tarkkaan, kannattaako tämän kaverin kanssa tehdä yhteistyötä.

https://www.theguardian.com/world/2019/mar/20/ital...

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Olisiko tämä asia jota tulisi käsitellä eurovaalien keskusteluissa?

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Ehkä blogisti ennakoi Halla-ahosta seuraavaa pääministeriämme ja siksi tämä blogikirjoitus ?

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Toivonen - ennakoin sitä, että Halla-aho, kuten armoitettu Mestari ainakin, päättää tämän(kin) persujen linjakysymyksen aivan yksin. Muilla puolueilla on tilataksinsa, mutta Halla-aho polkee fillariaan keskustellen itsensä kanssa : D

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Blogistihan on kavereidensa kanssa julistanut, ettei Halla-ahosta tule pääministeriä.
Siihen ei kuulemma kansan tahtokaan vaikuta ellei se ole riittävän suuri (101 edustajaa).

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Varmasti tulisi käsitellä eurovaalien keskusteluissa - nythän me emme vielä tiedä, mistä me edes keskustelemme.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Joku voisi vaatia Rinteeltä vastauksia aikomuksista ensi vaalikaudella, siis mikä olisi ihan aikuisesti totta. Yhtään vastausta ei saada vaikka hohtimilla yrittäisi. Onko tarkoitus katsoa sitten seuraavien 4 vuoden aikana, mihin pyritään? Kerokaa te demareiden rivijäsenet tuolle puolikoomassa harhailevalle empijälle eksakteja lukuja. Suosittelen teleprompterin käyttöä seuraavassa julkisessa vaalikeskustelussa.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Minustakin media saisi antaa enemmän tilaa tri Halla-aholle.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Sinähän voit vinkata Suomen Uutisille että haastattelevat tohtoriasi Halla-ahoa tästä Milanon tapaamisesta.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

"Several Nordic parties are in discussions to join the event in Milan, the (European Parliament) officials said."

https://www.politico.eu/article/matteo-salvini-pre...

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Pohjoismaita ( Nordic countries) on ainoastaan viisi.

Mitähän tässä yhteydessä tarkoittaa ”several” , ilmeisesti ei ainakaan yli viittä ?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Ruotsissa on kolme äärinationalistista ja Putinuskovaista puoluetta. AfS, Sd sekä nykyään KD joka on siirtynyt putinistien joukkoon.
Syy pohjoismaisten kristiillisdemokraattien käyrien sapeleiden nuoleslelulle löytynee tästä.
https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4061089-usa...

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Päinvastoin, ei mitään vahvistusta:

An ECR spokesperson would not confirm if some of its Nordic members would be in Milan "because our group is not involved in the preparation of the meeting."

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Onkohan Steve Bannon puhujalistalla.Tuntuu viihtyvän Italiassa.

www.dw.com/en/italian-monastery-turns-into-hotbed-...

Käyttäjän MikaRiik kuva
Mika Riikonen

Ei Halla-aho ja Salvini voi olla kavereita keskenään.

Salvini ei hyväksy sitä, että Ranska palauttaa Italiasta tulleita siirtolaisia takaisin Italiaan (= Dublin -asetus) eikä Ranskan pystyyn pistämiä sisärajatarkastuksia Italian vastaisella rajallaan.

Ilkka Huotari

Britannia lähti EU:sta juuri työvoiman vapaan liikkuvuuden takia.

Tällä, että suurin osa briteistä vastusti EU:ta juuri tämän takia, ei ole EU-kannattajien mielestä mitään merkitystä?

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

He vastustavat, vaikka alkuun siirtymäaika ei houkuttanut.Ranska ja Saksa toimivat toisin.Britannian lääkärikunnasta kolmannes on muualta.On jatkossa vähenemään päin ja rajusti.Samoin käy hoitajien kanssa.Heikko punta ei houkuttele.

Ilkka Huotari

En tiedä mitä selität, mutta fakta on, että Britannia lähti EU:sta juuri työvoiman vapaan liikkuvuuden takia.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Britannia ei ole lähtenyt EU:sta vielä mihinkään. Eiköhän tuossa käy niin, että lähtöä pari kertaa vielä lykätään, ja sen jälkeen lähtö perutaan kokonaan.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Ehkä koko EU hajoaa sitä ennen joten mitään virallista eroa ei ehdi tapahtua koskaan.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Aivan ja putinilainen äärioikeisto levitti anti-eu-mielialaa taitavasti trollitilien kautta. Kun printtimedia ja sen mukana paikallislehdistö oli juuri kuollut ei ihmiset saaneet oikaisuja propagandistisille väitteille. Koko tempauksen tarkoitus oli aiheuttaa sekasortoa Eurooppaan. Mutta Eurooppa kestää tämän itäisen hyökkäyksen. heikentyneenä mutta elossa länsi jatkaa ja pian korjaa vauriot.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Brexit-ministerit neuvottelevat tällä hetkellä Corbynin joukkojen kanssa uudesta kansanäänestyksestä.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Salvinia pitää kehua siitä, että hän on taitava poliitikko. Tänään Pariisissa hän kiehnää Ranskan kyljessä, jonka kanssa hän hiljattain haastoi mahtavan riidan.

EU Observerin mukaan Ruotsista on tulossa populisteja maanantain kokoukseen Milanoon. Persuja ei mainita.

https://euobserver.com/migration/144597

Käyttäjän VilleKauppinen kuva
Ville Kauppinen

Suomessa ei ole yhtään oikeistopuoluetta ketä kutsua. Toki me haluttaisiin lyödä moneenkin eri mieltä olevaan puolueeseen äärioikeiston leiman, mutta valitettavasti edes eurooppalaisessa mittakaavassa meillä ei taida liberaalipuoluetta lukuunottamatta olla oikeistoa edes kaukaisesti koskettavaa puoluetta.

Se on vain valitettava herätys, että meidän koko puoluekenttä on yhtä sosiaalidemokratiaa pienillä vivahde-eroilla mm. mamutuksen tai autoilun kieltämisen suhteen.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Tässä tämä nyt on: Repubblica-lehden mukaan paikalla Milanossa on maanantaina Olli Kotro persuista.

Putin hieroo karvaisia käsiään yhteen...

https://www.repubblica.it/dossier/politica/elezion...

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

EU teki itse jo vuosia sitten tutkimuksen siitä,miten vapaa työvoiman liikkuvuus on vaikuttanut .Tuloksena oli se,että näiden eu :n alueella liikkuvien työllistyminen oli heikkoa j ahankalaa koska ei kielitaitoa ,ei ammattitaitoa jne.eli eu haave ja utopia romuttui jo alkumetreillä tässäkin fantasiassa.

ja kuten nähty ne kymmenet miljoonat nuoret työttömät sen todistavatkin.2011 26 miljoonaa työtöntä seilasi eu nurkissa ja jopa ihannoimassanne saksassa nuorista työttömänä joka 4

Suomen aktiviimalli politiikasta ei kannata edes mainita,kun suomen nuorisotakuumalli lakkautettiin sekin toimimattomana ja josta eun muutama valtio otti mallia ja hassasi rahat herrojen perseisiin.

EU jossa on joka 4 lapsi elää periytyvässä köyhyydessä ja jossa työttömien armeijaa kasvatetaan tohtorinn amerkelin opeilla ,tuottamalla alusmaihin lisää nuoria miehiä työttömien kasvavaan joukkoon,kuten suomeenkin.EU on menneisyyden poliitikoiden harhainen unelma jota ei 2000 luvulla tarvita,ei tarvittu neuvostoliittoakaan.Tosin eu on astetta vajaaälyisempi keksintö,jonka luojina onkin ollut usa ja saksa -ranska entisine natsipoliitikoineen.

Nykyajassa ei pummeja haluta enää elättää eli hallituksien ja eun tuhatpäisiä hukkasyöjien laumoja. Ei nykyajanj atulevaisuuden nuoria kiinnosta maksaa näiden pöhöttyneiden eu byrokraattien elosteluja,kun itselle ja muille ei ole leipää syötäväksi,eikä kun ei työpaikkaa tai palkkaa jolla elää.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

4 prosenttia on eri asia kuin joka neljäs.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren Vastaus kommenttiin #56

Saksan alle 25 vuotiaiden työttömyysprosentti on 4 pilkku jotain.Sinä kirjoitit
"joka 4".Mitä mahdoit tarkoittaakaan, niin unohda.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #57

Vuonna 2015 Saksaan saapuneista miljoonasta turvapaikanhakijasta on nyt työllistynyt 250000 eli 25%.

-Työttöminä Saksassa heitä on siis 75 %.

Suomessa vuoden 2015 turvapaikanhakijoiden työllisyysaste on alle 10%.

-Työttöminä Suomessa heitä on siis yli 90%.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren Vastaus kommenttiin #58

Miljoonasta 400000 alle 16v,20000 yli 65v,töissä (sinun mukaan 250000) lisäksi odottavat äidit,pienten lasten kanssa kotona olevat äidit.Luettelo ei ole edes kattava.Työttömien määrä todellisuudessa jää alle 200000.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #61

Työtä haki viime kesänä tästä runsaan miljoonan ihmisen joukosta peräti 482000 henkeä.

Varsinaisiksi työttömiksi oli tilastoitu 189000 ihmistä, sillä loput työnhakijat ( 300000) olivat suomalaiseen tapaan siivottu pois työttömyystilastoista erilaisin kurssituksin.

250000 on työllistynyt.

250000 on vanhuksia, lapsia, kotiäitejä jne.

Karuja lukuja.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren Vastaus kommenttiin #64

Saksassa yritykset "kurssittavat", Suomessa sen tekee joku muu.Saksa kuten Sveitsi tarvitsevat lisää työvoimaa.Ne satsaavat,mutta Suomi käyttää eniten rahaa viimeisen "tutkimuksen" mukaan

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Tuollahan on parempi kokous ja ihan Suomen Turuus :)

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006060312.html?r...

On sielläkin tietysti persut edustettuna

Awakening! :)

Käyttäjän JussiHalla-aho kuva
Jussi Halla-aho

Miten niin Salvini "ei kelvannut" Timo Soinille? Perussuomalaisethan nimenomaan olivat viime kaudella Legan kanssa samassa EFD-ryhmässä Euroopan parlamentissa.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Niin, onhan ne joskus kuuluneet vihreidenkin ryhmään kai :)

Puolueet muuttuvat ja usein puheenjohtajansa mukaan, toiset kulkevat inhimilliseen suuntaan ja toiset äärioikeistoon.

Sellaista se elämä on.

No tämä kuka kuului mihinkin, ei varmaan ollut se tämän blogin juju, mutta vain poliitikko osaa kommentoida aina ohi aiheen.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Tuo oli ulkopuoliselle syntynyt mielikuva, jolle en jaksa nyt googlata lähdettä. Istun autossa matkalla maalle.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Kansalaisille luotiin vastikään myös mielikuva, että
Antti Rinne on bussikuski :)

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman Vastaus kommenttiin #59

Päätin jo unohtaa blogin ja keskittyä maisemiin, kun auton täytti Halla-ahon ääni. Hän purki katkeruuttaan tällä kertaa Ruotsin asioista Radio Aallon mainoksessa. Kaikki faktat on kiistetty tässä karnevaalissa eikä tätä pääse näköjään pakoon mihinkään ; )

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #62

Takuuvarmasti siellä maalla ei kuitenkaan näy vihreitä. He kaikki jäivät kaupunkiin.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Huomasin, että olit kommentoinut tähän Snellmanin blogiin, joten tässä tulee onnitteluni etukäteen povatusta vaalivoitosta.

Tähtiliike ja Paavo Väyrynen ovat sydäntäni lähellä, mutta persut tulee hyvänä kakkosena, joten en pane pahakseni ennustuksia. Toivottavasti teette vielä Paavon kanssa hyvää yhteistyötä!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset