Uusliberalismia

En persu igen

Tällä kertaa asialla on Puheenvuorostakin tuttu Jiri Keronen. Kansanedustaja Ozan Yanarin asiallinen twiitti eilen sai Kerosen vajoamaan jonkinlaiseen primitiiviseen Suomi-tilaan, ja tulokset ovat netissä kaikkien nähtävillä.

Twitterissä näköjään Keronen on pyytänyt anteeksi ja sanonut olleensa "kännissä." Sillä lailla! Tämä tyyppi on siis ehdolla kansanedustajaksi Suomen eduskuntaan.

https://www.facebook.com/ozan.yanar1/

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (79 kommenttia)

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

No jes! Oli asiaton kommentti, mutta eipä tuossa Yanarinkaan kommentissa järkeä ollut!

Käyttäjän JuhoPalmroos kuva
Juho Eeva

"Nothing before the word 'but' matters"

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Känni hyvä syy olla idiootti.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Mitähän tänään?

Krapulassa on parasta laatua miettiä politiikkaa, ku ainoa mieleen tuleva asia on eduskuntatalon räjäyttäminen.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/107822-%E2%80%9Dr...

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

"Jokela esittää blogissaan luonnoksen puolueen aloitteelle, jolla vaadittaisiin Suomen siirtymistä Sveitsin-mallin mukaiseen suoraan kansanäänestykseen eli suoraan demokratiaan.

–Eduskuntatalon valta ”räjäytetään” siis äänestyskopissa, kansanäänestyksellä. --- Tähän vallankumoukseen ei liity väkivaltaa, koska edes mielenosoitukset eivät kuulu sveitsiläismalliseen Suoraan Demokratiaan, kirjoittaa Jokela."

Uutinen oli vuodelta 2010 ja puolue Muutos 2011...

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

–Ja jos eduskunta ei suostu tämän MUUTOS 2011 -kansanäänestyksen järjestämiseen, otetaan käyttään ”PLAN B”, hän vihjailee lopuksi.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

"Sitä sattuu, kun on kännissä ja keittää yli ihmisten tappaminen ja haudoilla tanssiminen," kuittaa Keronen blogissaan.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Persut on aina "kännissä ja läpällä" ... säälittävää sakkia.

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

Veikkaanpa, että sitä kännistä ja läpällä olevaa säälittävää sakkia löytyy muidenkin puolueiden kannattajasta joka viikonloppu.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kapinallisen altrightin vsllankumoustaktiikkaan kuuluu spinnata itsensä kännissä tai muissa aineissa tekemään kohuja. Niistä kohuista vallankumoukselliset elävät ja niillä siirretään koko ajan sopivaisuuden rajoja hyväksymään fasistista ideologiaa.

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen

Kannattajista löytyy ihan varmasti mutta kansanedustajaehdokkaalta odottaisin hieman parempaa käytöstä.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Ehkä Keronen kuvitteli asettuvansa tukijoidensa tasolle ja ajatteli käyttävänsä heidän kieltään. Kun Kerosen tavoin eduskuntaan pyrkivänä poliitikkona aliarvioi mahdollisten äänestäjiensä älykkyyttä ja ajattelua tuolla tavoin, on paljon opittavaa.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Ehkä Keronen kuvitteli asettuvansa tukijoidensa tasolle ja ajatteli käyttävänsä heidän kieltään."

Mitennniin kuvitteli?

Eikös tämä ole tosiasillesti hänen tukijoidensa, siis persujen, henkinen taso?

Persukansanedutajaehdokkaan kannattaa siis ehdottomasti ottaa kunnon känni, niin silloin uskaltaa paremmin rohkeasti asettua omien kannattajien tasolle.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Ehkä Keronen kuvitteli asettuvansa tukijoidensa tasolle ja ajatteli käyttävänsä heidän kieltään."

Mitennniin kuvitteli?

Eikös tämä ole tosiasillesti hänen tukijoidensa, siis persujen, henkinen taso?

Persukansanedutajaehdokkaan kannattaa siis ehdottomasti ottaa kunnon känni, niin silloin uskaltaa paremmin rohkeasti asettua omien kannattajien tasolle.

Käyttäjän KH kuva
Kalevi Härkönen

Ensin nillitetään sananvapauden puolesta ja näin sitä sitten käytetään.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Ensin nillitetään sananvapauden puolesta ja näin sitä sitten käytetään."

Kun kerran on sananvapaus,
niin kai sitä pitää käyttää,
ettei mene hukkaan koko vapaus.

Aika vaikeatahan näitä tunteenpurkauksia onkin pidätellä ja onhan sekin hyvä että myös tunteet tulevat joskus esiin, eikä vain harkittua jäämiesfaktaa.

Näyttää siltä että turkkilainen kansanedustaja herättää persuissa vaikeita tunteita.
Omituista, sillä minusta tämä turkkilainen on varsin miellyttävä ja kansanedustajaksi jopa fiksu.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

# 8

Näyttää siltä että sananvapaus olikin Keroselle rangaistus. Käyttämällä sitä tähän tapaan hän sai mitä tilasi.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Kerosen kannattaisi hommata koneeseensa alkolukko.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Nimenomaan tarkoituksella näitä päästävät mukakännissä ilmoille. Se on fasistista trollausta ihan vakiintunut tekniikka. Yleensä kohdistetaan naisiin joilla on jonkinlainen asema. Turkkilaissyntyinen poliitikko sopii nähtävästi myös kohteeksi.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Tärkeä ja varteenotettava pointti tuo että tehdään mukavahingossa. Jälkeenpäin pahoittelu ei sitten enää asiaa muuta kun vahinko on jo tapahtunut.

Tuo on periaatteessa yleisesti tunnettu propagandatekniikka. Esimerkksi niinsanottu länsimainen propagandamedia käyttää samaa tekniikkaa mustamaalatessaan Pohjois-Koreaa, kuten tässä videoklipissä kerrotaan parin tusinan esimerkin voimin:

The propaganda war against North Korea

Käyttäjän ArtturiHard kuva
Artturi Hård

Persut on aina kännissä ja läpällä, mutta se on pelottavaa, että vasemmisto ja vihreät laukovat typeryyksiään ainakin omasta mielestään aina täydellä järjellä.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Kun sinulle Arturi humalatila on töpeksittäessä lieventävä tekijä, niin varmaan poliisina liikennevalvontaa suorittaessasi suhtaudut ymmärtäväisesti rattijuoppoihin: eihän sitä kännissä voi tietenkään ajaa yhtä virheettömästi kuin selvinpäin :D :D :D

Käyttäjän ArtturiHard kuva
Artturi Hård

Miten tuo kommenttisi liittyy yhtään mihinkään?
Ei ole ihme, että teille nauretaan, te teette sen ihan itse.

Ja edit. Jos et mitään muuta keksi, niin vasemmiston käsikirjan mukaan hyökkää henkilöön, ja jos mahdollista, niin kaiva ammattikin esiin, ja sen jälkeen keksi joku yleinen solvaus.

Olette te lutuisia.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen Vastaus kommenttiin #34

Minä puolestani pyrin aina kommentoimaan epäasiallisesti ja henkilöön käyden (vrt Mika Lamminpään vastaus), kun näen täällä puheenvuorossa typerän kommentin. Tässä tapauksessa huomasin, että kun pidit humalassa oloa puolusteluna törkykirjoittelulle, niin ajattelin sen koskevan myös muutakin suhtautumistasi kännäilyyn.

En muuten ole vasemmistolainen, viime eduskuntavaaleissa äänestin kokoomusta. Nyt en tiedä tuon kokoomuksen sotesekoilun takia, pitäisi kai löytää muista puolueista tarpeeksi natomyönteinen ehdokas.

Niin ja minulle saat vapaasti nauraa, en pane pahakseni :D

Käyttäjän ArtturiHard kuva
Artturi Hård Vastaus kommenttiin #51

Siis mitä v....a?

" Tässä tapauksessa huomasin, että kun pidit humalassa oloa puolusteluna törkykirjoittelulle, niin ajattelin sen koskevan myös muutakin suhtautumistasi kännäilyyn. "

Yleensä ei tule mieleen ilmoitella ylläpitoon yhtään mitään, mutta jos tuollaisen valehtelun antaa jäädä näytille, niin menee harkintaan.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen Vastaus kommenttiin #72

Artturi, kun sinusta on pelottavampaa, että vasemmistolaiset ja vihreät kirjoittavat selvinpäin kuin että persut kirjoittelevat kännissä, niin luen sen humalassa olon puolustelemiseksi. Mutta jos olet mielesi pahoittanut, niin ilmoita ihmeessä ylläpidolle. On minusta ilmoiteltu ennenkin.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #51

Jos sun "pitäisi kai löytää muista puolueista tarpeeksi natomyönteinen ehdokas", kokeile vihreitä. Varsinkin vihreissä miehissä on muitakin Natoon myönteisesti suhtautuvia kuin minä (enkä minä ole edes ehdolla). Vielä 1990-luvulla olin Nato-kriittinen, niin kuin natovastaisuutta nykyään kuuluu kai kutsua (vertaa maahanmuuttovastaisuus), mutta armas itänaapurimme on järjestänyt kolme niin kovaa kampanjaa Naton puolesta että minunkin pääni kääntyi: Georgia, Krim ja Itä-Ukraina.

Käyttäjän ArtturiHard kuva
Artturi Hård

Onko teillä näräsilläritaloillalamminpäillälappalaisilla ihan oikeasti joku yhdistys, missä te keksitte erimieltä oleville kommentteja sellaisiin kommentteihin/asioihin, mihin kommentoitava ei ole koskaan-ikinä-missään kantaa ottanut?

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #40

Minä kommentoin aina asiasta ja asiallisesti. Nytkin totesin että Kerosen kannattaisi hommata alkolukko koneeseensa kun ei pysty selvinpäin Ozan Yanarille kuittailemaan. Olisi hänen itsensä kannalta parempi ettei sitten kuittailisi ollenkaan.

Käyttäjän ArtturiHard kuva
Artturi Hård Vastaus kommenttiin #48

Ei kuulu aiheeseen, mutta et todellakaan kommentoi aina asiallisesti. Nimittelet ihmisiä fyysisen olemuksen perusteella ohukaiseksi ja paksukaiseksi, lisäksi olet tehnyt hassunhauskan muunnelman halmeesta hölmöksi ja niin edelleen..

Ja mikä parasta. Sinun harrastamiesi nimittelyjen ohessa nimittelin sinua Lamminpään sijasta l....pääksi, niin heti itkit järjestäjelle, ja aiheutit minulle muikkarin.

Eikö sinua yhtään hävetä???

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen Vastaus kommenttiin #50

Artturi, minun nimestäni saat sepittää millaisen väännöksen tahansa enkä valita siitä ylläpidolle. Mielikuvitus liikkeelle! Älä kuitenkaan sitä närästystä, sen on keksinyt jo noin 20 tyyppiä ennen sinua :D

Käyttäjän ArtturiHard kuva
Artturi Hård Vastaus kommenttiin #53

Ja minun nimestä saat vääntää mitä ikinä vaan haluat, en laula ylläpidolle. Lamminpää on kuitenkin herkkähipiäinen, ja itki nopeasti ylläpidolle l....pää kutsusta.

Surullista, koska itse haukkuu kaikkia, mutta itseensä kohdistuvaa ei näköjään siedä yhtään.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #50

Ei hävetä yhtään, koska ei ole mitään hävettävää. Se mitä sinä teit oli toki tosi noloa ja saisit hävetä. Minä en siitä kuitenkaan ylläpidolle kannellut. Kyllä nekin näköjään johonkin reagoi, vaikka täällä melkein mikä hyvänsä läpi meneekin. Saihan desantti Bäckmankin bannit, samoin kuin se viidesosamaisteri.

Niin kuin hyvin tiedetään, en ole sinuakaan koskaan nimitellyt. Tyhmää se olisikin, sillä kumpiaan meistä ei ole mikään julkisuuden henkilö, niin kuin Ohukainen ja Paksukainen, joilla voi olettaa olevan vähän paksumpi nahka kuin meillä taviksilla. Itsehän ovat julkisuuteen pyrkineet. Tässä vielä pari lukuvinkkiä, lukeminen kannattaa aina:

"Paksuniemen Maailman napa ei kerro sotaveteraaneilla ja rasistisilla mielipiteillä ratsastavasta -- sekakäyttäjästä, joka muutaman kuukauden sisällä valittiin eduskuntaan, kannettiin teho-osastolle ja määrättiin poliisikuulusteluun. Sellainen tarina olisi uskomaton ja tyylitön, mistä sen heti tunnistaa todeksi, vaikka Tony Halmeen -- ura olisi jo muutoin alkanut unohtua." Wilhemsson, Turmio ja perikato

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen Vastaus kommenttiin #40

Artturi, mistä tiesit? Meillä tosiaan on yhdistys, joka kokoontuu viikoittain sorvaamaan v-mäisiä kommentteja persujen ja persumielisten kirjoituksiin :D

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #52

Kannattaisi varmaan tarkistaa yhdistyksen jäsenmaksua hiukan alemmas, josko se rajoittaa osallistujien määrää ja pitää jäsenistön laadun alhaisena :D

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen Vastaus kommenttiin #54

Mikko, sinun kaltaistasi neropattia emme toki tohtisi joukkoomme haalia, koska pyrimme keksimään vain matalamielisiä juttuja :D

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #64

Joo...ymmärrän.

Mutta jostainhan se teidänkin on harjoittelu aloitettava ja onpahan tavoite johon pyrkiä :D

Mutta totuuden nimessä on kehuttava, että olet teidän seuran ehdotonta kärkeä. :)

Käyttäjän ArtturiHard kuva
Artturi Hård Vastaus kommenttiin #52
Käyttäjän ArtturiHard kuva
Artturi Hård Vastaus kommenttiin #52

Pekka. Teillä tosiaan taitaa tuollainen olla.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Persuille sopivaa käytöstä, tuolla käytöksellä pääsee eturiviin.

Enää puuttuu tuomio oikeudessa, sitten onkin valmis puolueen puheenjohtajistoon.

Käyttäjän ArtturiHard kuva
Artturi Hård

Heti tuli malliesimerkki edelliseen kommenttiini.

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

Enpä pitäisi niin kummallisena, että pääsee puheenjohtajaksi vaikka on saanut tuomion KKO: n päätöksellä, kun kerran Valtakunnan oikeudessa tuomittu saa palata kansanedustajaksi.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Se olikin kepulainen, niitä ei lasketa, kuuluu kuvioon :D

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Ei hätää. Luotan sataprosenttisesti siihen, että meille kerrotaan vielä moneen kertaan ennen vaaleja, ketä meidän pitää äänestää ja ketä ei.

Käyttäjän heikkihyotyniemi kuva
Heikki Hyötyniemi

Rakentakaa ensin yhteiskunta, vertaillaan sitten tuloksia.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Se oli miehen puhetta se, välillä on hyvä sanoa suoraakin.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Halla-aho hellii ja hyödyntää fasistista trollausta

Käyttäjän ArtturiHard kuva
Artturi Hård

Mites Lappalainen teillä äärivasemmistossa tuo haudoilla ratsastaminen ja trollaaminen. Tiedän, että se kuuluu teidän "kulttuuriin ", mutta eikö tuo öyhöttäminen koskaan kyllästytä?

Onko teillä Ritalan kanssa joku kerho, minkä tarkoituksena on tehdä vasemmistosta vastenmielinen normi ihmisille?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Ottaa näemmä koville, kun persut koheltaa. :)

Aina kun persut jotain koheltaa, niin seuraava kommentti on, mutta kun vasemmistokin.

Keksi jotain uuttaa, tuo on jo kulunutta höpötystä.

Sellaista se fanaattisuus tekee. :)

Käyttäjän ArtturiHard kuva
Artturi Hård Vastaus kommenttiin #26

Te äärivasemmistossa olette kyllä lutuisia. Aina kun on erimieltä teidän typerien ajatusten kanssa, niin alkaa syytökset/oletukset persuista. Ettekö ihan oikeasti parempaan pysty?

Ja edit: Unohdin syytökset erimieltä olevien kutsumisen natseiksi. Eikö tuo öyhöttäminen koskaan teitä kyllästytä?

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen Vastaus kommenttiin #30

Artturi on niin lutunen, kun sitä kiukuttaa. Kymmenen kommenttia kommentoijista, muttei ainuttakaan itse asiasta.

Kokoo ittes, hyvä mies. Kyllä persut edelleen hölmöilee, ja kun ne sen tekee, ne joutuu tikun nokkaan. Syystä.

Käyttäjän ArtturiHard kuva
Artturi Hård Vastaus kommenttiin #46

Ja sieltäkin taas tuli persut mainittua. Jos teillä Ritalan ja Lappalaisen ja ketä teitä nyt onkaan kanssa olisi lukutaito tallella, niin ei välttämättä minua pitäisi persuksi kutsua.

Vaikeaahan se teillä äärivasemmisttossa on, koska kaikki erimieltä olevat ovat persuja/natseja, mutta yrittäkää nyt edes...

Käyttäjän ArtturiHard kuva
Artturi Hård Vastaus kommenttiin #46

Tarkastin. Otsikko oli " en persu igen ".

Ainoa suoritus sinullakin oli henkilöön hyökkäys.

Käyttäjän ArtturiHard kuva
Artturi Hård Vastaus kommenttiin #46
Käyttäjän ArtturiHard kuva
Artturi Hård Vastaus kommenttiin #46

Niin Niemeläinen. Olisiko sinulla edes joskus jotain asiaa johonkin? Vai jatkatko elämääsi täytenä pellenä?

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Halmeen ja Hakkaraisen viitoittamalla polulla on paljon äänestäjäpotentiaalia.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Asiakaslähtöinen toiminta on hyväksi kaikessa myyntityössä.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Saapas nähdä tekeekö Halla-aho saman virheen heidän kohdallaan kuin Soini teki hänen kohdallaan.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

Luultavasti tekee saman virheen. Jos ottaa niitä ihmisiä porukkaan mukaan niin se on virhe ja se virhe on näköjään jo tehty.

Toki Halla-aho on saanut joukkoihinsa varvättyä myös sivistynyttä sakkia, kuten blogistin, mutta näiden ryhmien välillä on luonnollinen, syvä ja korjaamaton kuilu.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman Vastaus kommenttiin #35

"Blogistin" - kenestä nyt puhut?

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #36

Sorry.
Kuvittelin olevani Laura Korpisen blogissa,
en tarkoittanut sinua vaan Laura Korpista.

Vaikkei sinunkaan sivistyksessäsi taida mitään vikaa olla. :)

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #39

Ja Vihavainen ei ehkä ole edes kännissä ?

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #41

"Ja Vihavainen ei ehkä ole edes kännissä ?"

Aion kyllä tänään ottaa yhden oluen,
kun palaan kuntosalilta.

Prismasta saa koffin kolmosta 95 sentillä.
Ihan kohtalaisen makuista se on.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #42

Ei ollut kohelluksen syynä siis alkoholi. Näin ajattelinkin.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo Vastaus kommenttiin #43

Parempi olisi ollut vaikkapa myöntää, että vajaa laatikko tullut napattua. Parempi selitys kiimaiselle sekoilulle puusta ja metsästä.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #39

Missä olen?...Eksyksissä usarin blogistanissa.... ei se mitään... HALLA-AHO ALAS!!!!

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Hirveä on kilpailu näiden kouhojen värväämisessä. Väyrynen sai napattua Janetskinin.

Käyttäjän MikaRiik kuva
Mika Riikonen

Björn Wahlroosin mukaan ihmisistä 80% on idiootteja.

Yllättävän harvasilmäinen on persujen verkko potentiaalin nähden.

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

Valitettavasti tämäkin Ozanin uhriutuminen sataa suoraan hänen laariinsa ja valinta luultavasti varma.
Todella typerää twiittailua Keroselta, mutta itse pystyn kyllä hyvin samaistumaan tuollaiseen känniörveltämiseen.

Käyttäjän MikaLehtonen kuva
Mika Lehtonen

Jouni Snellman igen...

Patologiseen persuvihaan sairastuneen kannattaisi hakeutua pätevän psykologin juttusille. Elämässä olisi hyvä olla muutakin sisältöä kuin yhden puolueen vihaaminen.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Totta; vihaamisen arvoisia puolueita on paljon enemmän... :-/

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Taitaa olla juuri tänä päivänä syytä puhua persuista jotka hyvinkin liittyvät samaan liikkeeseen kuin sekä äärioikeiston että muslimien terroristit, ovat sodassa demokratiaa ja tasa-arvoa ja feminismiä vastasn siis toistan yhteisrintamassa sekä musliimi- että äärioikeistoterroristien kanssa.

Käyttäjän ArtturiHard kuva
Artturi Hård

Niin no, jos aiheesta mennään viidenteen, niin, eräs hirvittävän ruma ihminen arvosteli äskettäin hyvännäköisten poliitikko -ihmisten ulkonäköä.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Heh, suuri joukko psykiatreja ja psykologeja on jo yrittänyt. Diagnoosi minulla on ollut vuodesta 2001 : )

Käyttäjän ArtturiHard kuva
Artturi Hård

Uskon. Max Jussila vie sinua aina 100-0. Varmaan hävettää olla koulukunnan surkein edustaja.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman Vastaus kommenttiin #73

Joo eikö Jussila ole entinen poliisi ; )

Käyttäjän ArtturiHard kuva
Artturi Hård Vastaus kommenttiin #74

Älä enää tee itsestäsi enempää typerystä. Alkaa meneen surulliseksi.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman Vastaus kommenttiin #75
Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Elämässä olisi hyvä olla muutakin sisältöä kuin yhden puolueen vihaaminen."

Juu, muslimen vihaaminen on varmaan monipuolisempaa ja antoisampaa. Persuja on vain noin sata tuhatta, muslimeja on miljardikaupalla. Siinä riittää vihattavaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset