Vaarallista puhetta, Halla-aho

"Seuraava siirtolaisaalto pitää pysäyttää, ei majoittaa," yllyttää persujen puheenjohtaja Jussi Halla-aho Verkkouutisissa. Hän viittaa vuoden 2015 pakolaisaaltoon ja haluaa nyt herättää mielikuvan sotaa pakenevien miesten, naisten ja lasten vangitsemisesta jonnekin taivasalle. Hän syyttää "maahan jääneitä" väkivalta- ja seksuaalirikoksista.

Tällaisen vihanlietsonnan pohjalta toimii Suomessa kokonainen puolue. Mukana on pettyneitä, jolle millään ei ole mitään väliä. Ei totuudella, ei inhimillisyydellä, ei millään. Yhden miehen väkivaltafantasiat ovat luoneet kokonaisen uskonlahkon, jolla on paljon tahdottomia seuraajia täällä Puheenvuorossakin.

Tuo pelle jaksaa öyhöttää, vaikka tänä vuonna Eurooppaan on tullut "laittomasti" luokkaa 50,000 ihmistä, eli promillen kymmenesosa Euroopan väestöstä. Vaan Halla-ahon mielestä näköjään yksikin on liikaa, kun kysymys on väärän värisistä.

Mikä tässä kiehtoo? Puolustuskyvyttömiä kohtaan käytettävä väkivaltako, kuten Mestarin aiemmissa kirjoituksissa? Itä-Eurooppalainen hirmutekojen perinne ja sen päivittäminen nykyaikaan? 

No joo, täytyy tästä lähteä koiralenkille. Harakantien moskeijan, itämaisen ruokakaupan ja iranilaisen ravintolan ohi. No joo onhan siinä ulkomaalaisen näköinen porttolakin, joten pitäisi kai olla huolissaan.

https://www.verkkouutiset.fi/jussi-halla-aho-seuraava-siirtolaisaalto-pi…

jounisnellman
Sosialidemokraatit Espoo

Kokenut ja monessa liemessä keitetty maailmanmatkaaja jo 17-vuotiaana. Loistava tulevaisuus takanapäin. (No joo todella entinen) urheilija, bändin jätkä ja juristinakin uraa tehnyt. Liian monta rautaa tulessa, tänä päivänä osaan jo huilata lukutoukkana. En gång kamrat, alltid kamrat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu