Venäjän TV 1: Malmössä murhattiin viime vuonna 50 ihmistä

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja Venäjän valtiollinen media ovat nostaneet Ruotsin maailmanlaajuiseksi puheenaiheeksi. Trump oli katsonut viime perjantain Fox Newsia ja kauhistunut Ruotsin tilannetta. Venäjän TV 1:n uutislähetyksessä väitettiin eilen, että ruotsalaisessa Malmön kaupungissa olisi viime vuonna murhattu 50 ihmistä.

Ruotsin SVT:n mukaan murhia tapahtui Malmössä viime vuonna 12. Paljon tietysti sekin.

Suomenkin populistit ovat käyneet valhekampanjaansa Ruotsia ja pakolaisia vastaan jo monen vuoden ajan. Nyt siihen ovat liittyneet Yhdysvaltain ja Venäjän viralliset tahot ja propagandavälineistä tärkein, televisio. Malmön tilanteesta tehtaillaan valeuutisia, joilla pyritään vaikuttamaan kevään vaalitaisteluihin Hollannissa ja Ranskassa.

Venäjän TV 1:n Malmötä koskeva juttu on kokonaisuudessaan häikäilemätöntä mustamaalausta ja valhetta, en lähde sitä tähän teille kääntämään. Saa nähdä, miten pienille maille tässä infosodassa käy.

http://www.1tv.ru/news/2017-02-19/320204-kriminalnaya_volna_nakryla_shve…

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/tolv-mord-i-malmo-pa-ett-ar

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/trump-swede…

jounisnellman
Sosialidemokraatit Espoo

Kokenut ja monessa liemessä keitetty maailmanmatkaaja jo 17-vuotiaana. Loistava tulevaisuus takanapäin. (No joo todella entinen) urheilija, bändin jätkä ja juristinakin uraa tehnyt. Liian monta rautaa tulessa, tänä päivänä osaan jo huilata lukutoukkana. En gång kamrat, alltid kamrat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu