SDP:n Tuppurainen oudoksuu Petteri Orpoa

SDP:n kansanedustaja Tytti Tuppurainen kertoo tänään Hesarissa olevansa "huolestunut Suomen sulkeutumisesta." Hän "oudoksuu valtiovarainministeri Petteri Orpoa (kok), joka ei käyttänyt heti ensimmäistä tilaisuuttaan mennä tapaamaan kollegojaan Ecofin-kokoukseen. Ja erityisesti tilanteessa, jossa Britannia on juuri äänestänyt EU-eron puolesta ja Italiassa muhii mahdollinen pankkikriisi."

Googlella löytyneen Ranskan Helsingin suurlähetystön lehdistökatsauksen mukaan Orpo oli "lomalla." Media on jättänyt Orpon rauhaan, mikä kertoo siitä, kuinka suuri median lellikki Orpo on.  Median huomio on keskittynyt ulkoministeri Soiniin, joka jäi pois EU-kokouksesta. "Ystävien häät ovat tietysti tärkeitä, mutta isänmaan asiat ovat vielä tärkeämpiä," sanoo Tuppurainen. Ja on oikeassa. Me veronmaksajat maksamme ministereille hyvää palkkaa siitä hyvästä, että he käyvät tärkeissä EU-kokouksissa myös silloin, kun Suomessa on lomakausi.

Tuppurainen käy Hesarissa nätillä belgianpaimenkoirallaan Saralla SDP:n puheenjohtajakisaa. Minun suosikkini Antti Rinteen tilalle on kansanedustaja Ville Skinnari, joka ei ole kylläkään ilmoittautunut kisaan mukaan.

http://www.ambafrance-fi.org/Revue-de-la-presse-finlandaise-du-mardi-12-…

jounisnellman
Sosialidemokraatit Espoo

Kokenut ja monessa liemessä keitetty maailmanmatkaaja jo 17-vuotiaana. Loistava tulevaisuus takanapäin. (No joo todella entinen) urheilija, bändin jätkä ja juristinakin uraa tehnyt. Liian monta rautaa tulessa, tänä päivänä osaan jo huilata lukutoukkana. En gång kamrat, alltid kamrat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu