Uusliberalismia

Venäjän entinen pääministeri pitää mahdollisena maansa hajoamista

Venäjän entinen pääministeri Mihail Kasjanov väittää, että lännen "hampaaton" politiikka on mahdollistanut Putinin etenemisen Venäjän naapurimaihin. Hänen mukaansa paras apu Ukrainalle juuri nyt on Yhdysvaltain, EU:n ja Kanadan yksimielisyys. Krimin valtausta ei saisi tunnustaa ja Venäjän joukot tulisi vetää pois Itä-Ukrainasta.

Putinin hallinto voi Kasjanovin mukaan kehittyä "fasistiseksi," jos kovaa ei panna kovaa vastaan. Ratkaisevia ovat seuraavat 1,5-2 vuotta. Talousvaikeudet ja muut ongelmat voivat johtaa siihen, että Venäjän federaatio alkaa hajota.

Kasjanovin mukaan Putin on "shokissa" lännen pakotteista, koska ajatteli, ettei lännen reaktio Ukrainan sotaan olisi näin voimakas. Kasjanovin mukaan Putin ajattelee, että kaikki on ostettavissa - myös vapaus, demokratia ja ihmisoikeudet. Kasjanovin mukaan Putin on erityisen pettynyt Angela Merkeliin, jota Putin on pitkään yrittänyt pehmittää puolelleen.

http://zn.ua/WORLD/kasyanov-prognoziruet-cherez-1-5-goda-nachalo-raspada...

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän Minnamaarialax kuva
Minna-Maaria Lax

Angela Merkel on Minna Canthin ohella jo pitkään ollut idolini, malli vahvasta naisesta. Näin se tulee vielä todistetuksi!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset